Ματωμένη ιστορία

Πόλεμος φατριών στην Κύπρο - Μαζικές εκτελέσεις και παγίδες θανάτου

03 Δεκεμβρίου 2018

Κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα του υπόκοσμου στην Αστυνομία, κτυπά κόκκινο και με τα όποια μέσα διαθέτει προσπαθεί να φορέσει χειροπέδες στους ενόχους.

Κάθε φορά ακουμπά το έγκλημα και τους εγκληματίες με λόγια, αφού λίγες είναι οι φορές που πιάστηκαν οι δράστες, οι οποίοι στις πλείστες φορές είναι ξενόφερτοι, πληρωμένοι εγκληματίες.
 
Ανατινάξεις αντιπάλων με βόμβες, μαζικές δολοφονίες εν ψυχρώ, καρτέρι θανάτου, σ’ ένα φαύλο κύκλο με αίμα, μυστήριο και μια πολιτεία ανήμπορη να παρέμβει. Η 10ετία του ’90 ήταν η πλέον αιματηρή και πολλοί πλήρωσαν με τη ζωή τους, επειδή ήταν απλά στη φρουρά κάποιου στόχου. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Φάνου Καλοψιδιώτη που μέχρι να τον δολοφονήσουν, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι, ως παράπλευρη απώλεια.
 
Από την εποχή των Αεροπόρων και των Φανιέρων, μέχρι σήμερα, είχαμε δεκάδες δολοφονίες με φόντο την επικράτηση της μιας ομάδας έναντι της άλλης, σ’ ένα ακήρυχτο πόλεμο.

Από το 1981 μέχρι το 2018 είχαμε 334 δολοφονίες (όχι μόνο του υπόκοσμου), από τις οποίες έμειναν ανεξιχνίαστες οι 154, οι πλείστες εκ των οποίων αποδίδονται στον πόλεμο των φατριών. Η Αστυνομία επιχειρεί να θέσει φραγμό στο αιματοκύλισμα με σημαντικές επιτυχίες.
 
Όπως λέει στον «Φ» ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Κόσης, για να κτυπηθεί το έγκλημα πρέπει η Αστυνομία να μη φοβάται τους εγκληματίες. Αν δεν νιώθει η Αστυνομία ότι έχει τη στήριξη του κράτους στην προσπάθεια που κάνει, τότε δεν θα πετύχει οτιδήποτε, συμπληρώνει. Ο ίδιος διερωτάται από πού βρίσκει ο υπόκοσμος τους πόρους να συντηρεί τόσους φρουρούς και προσθέτει ότι αν οι αρχές δεν έχουν πληροφόρηση εκ των έσω δεν θα έχουν επιτυχίες. Οι παράνομοι γνωρίζουν τις κινήσεις της Αστυνομίας, λέει, η Αστυνομία γιατί να μη γνωρίζει τις κινήσεις τους, καταλήγει.
 
Η πρόσφατη απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου έφερε ξανά στο προσκήνιο μνήμες από το αιματοκύλισμα δεκαετιών. 
 
16 Οκτωβρίου 1995: Δολοφονείται ο Ονησίφορος Χαραλάμπους Φορής, σε ηλικία 50 χρόνων, έξω από τη λέσχη του στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό. Αναβρασμός επικράτησε σε σχέση με τους δολοφόνους του Φορή, αφού κασέτες που δόθηκαν τότε σε πολιτικούς ενέπλεκαν ονόματα αξιωματικών της Αστυνομίας. Ωστόσο, κανένα στοιχείο δεν βρέθηκε και ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει στα ανεξιχνίαστα εγκλήματα. 
 
31 Ιουλίου 1998: Δολοφονείται εν ψυχρώ με τη χρήση αυτόματων όπλων, ο Άντρος Αεροπόρος, 34 χρόνων, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Για την υπόθεση δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε ποτέ κανένας.
 
16 Δεκεμβρίου 1998: Δολοφονείται ο μικρότερος αδελφός του Άντρου Αεροπόρου, Χαμπής, σε ηλικία 36 ετών, μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και σε ώρα αιχμής. Για την υπόθεση συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν οι αστυνομικοί Χρίστος Συμιανός και Σάββας Σάββα άλλως Κινέζος, καθώς επίσης και ο Προκόπης Προκοπίου. Χαρακτηριστική είναι η φράση που εκστόμισε τότε ο Γλαύκος Κληρίδης, που μίλησε για τους δολοφόνους των δολοφόνων.
 
Έκτοτε ακολούθησε μια περίοδος σχετικής ηρεμίας με τον υπόκοσμο να μετρά τις πληγές του και να ανασυντάσσεται. Το έγκλημα άρχισε να δείχνει τα δόντια του ξανά μετά το 2000 με επανεμφάνιση νέων φατριών δίπλα στις παλιές με παρακλάδια που κινούσαν τα νήματα στους χώρους της προστασίας, των ναρκωτικών, του τζόγου κ.ά.
 
11 Απριλίου 2006: Ο Γιώργος Κύπρου άλλως Φάντικ δολοφονήθηκε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Στροβόλου. Το θύμα είχε γαζωθεί με καλάσνικοφ. Όπως διαπιστώθηκε η δολοφονία έγινε σε «ραντεβού θανάτου» με 2 πρόσωπα. 
 
30 Μαΐου 2006: Kαρτέρι έστησαν επίδοξοι δολοφόνοι στον 32χρονο Στέλιο Kώστα Xρίστου άλλως Nιντζάκι από τις Kυβίδες, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο τη στιγμή που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς Λεμεσό. Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα οι δολοφόνοι πέτυχαν τον σκοπό τους πυροβολώντας τον και πάλι, αλλά αυτήν τη φορά τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
 
22 Ιουνίου 2006: Ο Ιωάννης Κουγιάλης δολοφονήθηκε στις 4 τα ξημερώματα με βόμβα, η οποία ήταν τοποθετημένη κάτω από τη θέση του συνοδηγού και πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο, ενώ εκινείτο με όχημα έξω από το Μακάρειο Στάδιο. 
 
21 Νοεμβρίου 2006: Ο Χαράλαμπος Νεοπτολέμου άλλως Λεμής, 33 χρόνων, από το Τραχώνι, δολοφονήθηκε όταν έριξαν εναντίον του 20 και πλέον σφαίρες, ενώ βρισκόταν σε μαγαζί φίλου του στη Λάρνακα. Το 1998 ο Πάμπος Νεοπτολέμου τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί έξω από την μπιραρία που διατηρούσε στη Λεμεσό.
 
18 Μαρτίου 2007: Στο γκαράζ που διατηρούσε στα Πολεμίδια δολοφονήθηκε ο 32χρονος Σάββας Νικηφόρου Ηλία, άλλως Νικουλλής. Για την υπόθεση καταδικάστηκε ο 42χρονος τότε Μάριος Παφίτης, ο οποίος ομολόγησε ότι τον πυροβόλησε ενώ έπιναν καφέ, αφού όπως υποστήριξε το θύμα τον εκβίαζε για να πείσει στενό φίλο του να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
 
21 Μαρτίου 2007: Ο Πιερής Χριστοφή, 45 χρόνων, από τις Βρυσούλλες, συνιδιοκτήτης του καμπαρέ «Moulin Rouge» στην Αγία Νάπα εκτελέστηκε έξω από το καμπαρέ από επαγγελματία δολοφόνο.
 
28 Ιανουαρίου 2008
: Ο Ευριπίδης Καττή, 42 χρόνων, από την Ορμήδεια, ιδιοκτήτης λέσχης, δολοφονήθηκε έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα από επαγγελματία εκτελεστή. Η υπόθεση έμεινε στα συρτάρια των αστυνομικών αρχών.

14 Ιουνίου 2009: Νεκρός έπεσε ο αστυνομικός Σταύρος Σταύρου Λάλλας έξω από το σπίτι του, στη Λεμεσό, από πυροβολισμούς που δέχθηκε από αγνώστους. Στο αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκαν επιταγές πέραν του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
 
17 Ιουλίου 2009: Ό,τι δεν πέτυχαν δύο περίπου μήνες προηγουμένως, το κατάφεραν στις 17 Ιουλίου, σκοτώνοντας με τέσσερις σφαίρες τον Μιχάλη Κακανθίμη, ενώ καθόταν σε καφετερία στην Επίχωση Λεμεσού. Η δολοφονία, σύμφωνα με την Αστυνομία, οργανώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές. 
 
29 Δεκεμβρίου 2009: Με γκανγκστερικό τρόπο δολοφόνησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, τον 42χρονο Κώστα Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ και πατέρα ενός παιδιού, από τη Λεμεσό, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η 20χρονη Ρουμάνα υπάλληλός του.  
 
11 Ιανουαρίου 2010: Φόνος Άντη Χατζηκωστή. Τη νύχτα της 11ης  Ιανουαρίου 2010, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 43χρονος Άντης Χατζηκωστής, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι του, στην περιοχή της Αμερικανικής Πρεσβείας, από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ. Ο Χατζηκωστής ήταν επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Σίγμα. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Έλενα Σκορδέλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Γρηγορίου και Γρηγόρης Ξενοφώντος καταδικάστηκαν σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.
 
13 Δεκεμβρίου 2011: Δύο κουκουλοφόροι γάζωσαν στην κυριολεξία τον 35χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους άλλως «Βάτραχο», την ώρα που αυτός βρισκόταν στο όχημά του, έξω από το σπίτι του στον Αρχάγγελο. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονται διαφορές της νύχτας. 
 
5 Φεβρουαρίου 2012: Ο 22χρονος Ανδρέας Παπαδόπουλος, από τη Λακατάμια, είναι το νέο θύμα στον πόλεμο που μαίνεται μεταξύ των ανθρώπων του υποκόσμου. Ο νεαρός, μετά από ραντεβού θανάτου, βρέθηκε νεκρός τα χαράματα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον παλαιό δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Παλιομετόχου, που οδηγεί προς το χωριό Αγίοι Τριμιθιάς. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε φιλικές σχέσεις με τον 34χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους, άλλως «Βάτραχο», που δολοφονήθηκε στον Αρχάγγελο.
 
5 Μαΐου 2012: Με μαφιόζικο τρόπο εκτέλεσαν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα τον 45χρονο Νεόφυτο Χριστοφόρου, γνωστό ντώνιο στη Λευκωσία. Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και έξω από πρακτορείο στοιχημάτων «γάζωσαν» τον Κακή και ακόμα ένα φίλο του που τον συνόδευε. 
 
23 Ιουνίου 2012: Η ημέρα με την πιο αιματηρή δολοφονία στα εγκληματολογικά χρονικά της Κύπρου. Οι Φίλιππος Λουκαΐδης 33 χρόνων, Μάριος Καραολής 28 χρόνων, ο Γιώργος Γεωργίου άλλως «Ρουσιάς» 35 χρόνων, που εργάζονταν ως φρουροί ασφαλείας του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη και δυο Ρουμάνοι ηλικίας 25 και 33 χρόνων, ήταν τα θύματα του πενταπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα συγκλονίζοντας το παγκύπριο. Ο ένας εκ των δυο δραστών, κατάφερε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα να δολοφονήσει με τη χρήση πυροβόλου όπλου τα πέντε θύματά του, με 14 σφαίρες, τα οποία επέβαιναν σε όχημα. Ως δράστες συνελήφθησαν δύο Ελλαδίτες, 32 και 42 ετών, που είχαν επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ο 29χρονος Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και ο 41χρονος Αναστάσιος Τσεχιλίδης καταδικάστηκαν σε 5 φορές ισόβια.

7 Μαρτίου 2013: Ο 26χρονος Στέφανος Βασιλειάδης από τη Λευκωσία, ο οποίος φαίνεται να συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας με άλλα πρόσωπα, σε γκαράζ, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. 
 
Το διπλό φονικό είχε συνέχεια
 
Δυο χρόνια μετά το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, που στόχο είχε τον δεύτερο γιο της οικογένειας, Φάνο Καλοψιδιώτη, άγνωστοι εκτέλεσαν το βράδυ της 20ής Ιουνίου  2014 τον 77χρονο πατέρα του, Γιάννη Μαυρουδή Καλοψιδιώτη. Θεωρήθηκε δεδομένο ότι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 77χρονου ήθελαν να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα στον γιο του θύματος, Φάνο, ο οποίος είχε ανοιχτά μέτωπα με φόντο τον υπόκοσμο. 
 
16 Μαΐου 2015: Στις φλόγες τυλίχτηκε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην αερογέφυρα κοντά στην έξοδο Ξυλοφάγου. Εντός βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο ανήκε στον 39χρονο Μιχάλη Αναστασίου άλλως «Σιάλο». Οι δράστες πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά πυρπόλησαν το όχημά του. Εναντίον του Αναστασίου είχε διαπραχθεί απόπειρα δολοφονίας το 2013 έξω από πρακτορείο στοιχημάτων. 
 
29 Δεκεμβρίου 2015: Ο 23χρονος ιδιωτικός φρουρός Τάσος Γεωργίου άλλως «Τρέλας» δολοφονήθηκε τα ξημερώματα εν ψυχρώ εξερχόμενος από πολυκατοικία στον Στρόβολο όπου βρισκόταν από ώρες προηγουμένως στο διαμέρισμα φίλου του. Ο εκτελεστής αφού του έριξε 9 σφαίρες σχεδόν εξ επαφής, τράπηκε σε φυγή. Φόντο της μαφιόζικης εκτέλεσης ο υπόκοσμος και οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε το θύμα με συγκεκριμένα πρόσωπα. 
 
1 Μαρτίου 2016: Άριστος σκοπευτής εκτέλεσε τον 40χρονο Γιώργο Γεωργίου, άλλως «Τσικίτο», την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει στο σπίτι του στην Πύλα. Το θύμα, το οποίο ήταν γνωστό στις αρχές, ενώ ήταν ιδιοκτήτης καζίνο, είχε καταγγείλει επανειλημμένως πως κινδυνεύει η ζωή του. 
 
26 Απριλίου 2016: Δολοφονία με αφορμή υποθέσεις ναρκωτικών διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα, με θύμα τον 40χρονο Παναγιώτη Χριστοδούλου, γνωστό ως «Γιώτης το κορμί» και δράστη τον Γιώργο Ξιούρουπα, 45 ετών. Δράστης και θύμα είχαν συνάντηση σε νυχτερινό κέντρο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λογομάχησαν. Ακολούθως ο 45χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές εξ επαφής το θύμα του.
 
23 Ιουνίου 2016: Ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, νέα μαζική δολοφονία διαπράχθηκε στην ίδια περιοχή, συγκλονίζοντας το παγκύπριο. Τότε, στόχος ήταν και πάλι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης που είχε γλιτώσει από τα χέρια των πληρωμένων δολοφόνων από «λάθος». Δυστυχώς, εκτελεστές επανήλθαν ακριβώς την ίδια ημέρα και αυτήν τη φορά πέτυχαν τον στόχο τους.

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, 51 ετών, ένας φρουρός του, δυο αστυνομικοί και η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του ενός, βρίσκονταν σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Αγίας Νάπας. Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο επιχειρηματίας, ο ένας εκ των αστυνομικών, Ηλίας Χατζηευθυμίου 46 ετών και η σύζυγος του Σκεύη Χατζηευθυμίου 39 ετών. Κατά τη διάρκεια του μακελειού ο ένας εκτελεστής σκότωσε τον άλλο, ενώ όπως διαφάνηκε και οι δυο έφθασαν στην Κύπρο έναν μήνα προηγουμένως και ο πρώτος τους στόχος ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης. 
 
8 Φεβρουαρίου 2017: Δολοφονείται ο Γεωργιανός Ερνέστο Λεωνίδης, σε εστιατόριο στη Γερμασόγεια. Η δολοφονία του μπορεί να ήταν γκανγκστερική και πρωτοφανής, αφού οι δράστες σκότωσαν τον Λεωνίδη μέρα μεσημέρι και μπροστά από κόσμο, ωστόσο δεν επρόκειτο για καλογραμμένο συμβόλαιο θανάτου.
 
22 Οκτωβρίου 2017: Δολοφονείται ο Κυριάκος Χατζησάββα σε χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας του στην Αγία Νάπα. Δέκα χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας του, ο πληρωμένος δολοφόνος στήνει καρτέρι στον πρώην ιδιοκτήτη καμπαρέ και με μια σφαίρα στο κεφάλι τον ξεκάνει.
 
Φέτος την 1η Νοεμβρίου διαπράχθηκε η δολοφονία του Gary Χριστοδούλου 33 χρονών, στην Αγία Νάπα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα αφού δεν προέκυψε τίποτε εναντίον τους.
 
Και φτάσαμε στην απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου το βράδυ της 27ης Νεομβρίου. Δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε σκούτερ έπληξαν με πιστόλι το όχημα του Ροδοθέου και εξαφανίστηκαν. Η απόπειρα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
 
Οι Αεροπόροι και ο Φανιέρος

Ο Αντώνης Φανιέρος απασχόλησε ουκ ολίγες φορές την Αστυνομία, είτε λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, είτε ως θύμα απόπειρας δολοφονίας. Ποτέ δεν συνελήφθη για εγκληματική ενέργεια, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία τον είχε στον κατάλογο με τις φατρίες. Οι σχέσεις του με την οικογένεια Αεροπόρων δεν ήταν ποτέ καλές, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε για να πείσει ότι ο γιος του Λούκας δεν κρυβόταν πίσω από την απόπειρα μέλους της οικογένειας από το Κολόσσι.

Στις 20 Μαΐου 1997 διενεργήθηκε απόπειρα φόνου κατά του Αντώνη Φανιέρου, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι της χαρτοπαικτικής του λέσχης, στη Λάρνακα. Οι δράστες ήταν δύο άτομα που επέβαιναν μοτοσυκλέτας. Έριξαν συνολικά 32 σφαίρες με καλάσνικοφ. Μία από αυτές εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε τον Αντώνη Φανιέρο στο λαιμό. Ο Φανιέρος είχε αναγνωρίσει τον έναν εκ των αδελφών Αεροπόρων. Αργότερα η Αστυνομία βρήκε το όπλο και τη μηχανή και συνέλαβε τον Τάσο Σιμιλλίδη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που οδηγούσε τη μηχανή με συνεπιβάτη τον Αεροπόρο. Λίγους μήνες αργότερα δολοφονήθηκε ο Άντρος Αεροπόρος, χωρίς ποτέ να εξιχνιαστεί η υπόθεση. 

Από το 2004 στόχος το Αλεξούι

Το 2004 ήταν η πρώτη φορά που ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, γνωστός ως «Αλεξούι» από τη Λευκωσία, βρίσκεται στο στόχαστρο πληρωμένων δολοφόνων, που με οδηγίες προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Έκτοτε έχει καταστεί ο Νο1 στόχος των εκτελεστών, αφού είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Τότε, δυο Ελλαδίτες επίδοξοι εκτελεστές, του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου έξω από κατάστημα ελαστικών. Η απόπειρα απέτυχε και οι δράστες επανήλθαν την επομένη, ωστόσο συνελήφθησαν από την Αστυνομία. 

Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2008, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης βρισκόταν στο σωματείο Διγενής Μόρφου, στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, στη Λευκωσία. Κατά την έξοδό του οι δολοφόνοι που του είχαν στήσει καρτέρι, κρυμμένοι σε απέναντι περιτοίχισμα, έριξαν εναντίον του ριπή, πετυχαίνοντας τον στόχο στο πόδι και ένα φίλο του στο χέρι.

17 Φεβρουαρίου 2015: Μαφιόζικη εκτέλεση στον Στρόβολο με τη σφραγίδα του υποκόσμου. Οι επαγγελματίες δολοφόνοι έβαλαν κατά του Μαυρομιχάλη με αντιαρματικό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 27χρονος φρουρός του Στέφανος Παπαδόπουλος. 

Τον Μάρτιο του 2016 ήρθαν στο φως οι πληροφορίες από την Ιντερπόλ Σερβίας για επικείμενες μαζικές δολοφονίες στην Κύπρο, μεταξύ αυτών και του Μαυρομιχάλη. Η Αστυνομία αδράνησε, με αποτέλεσμα οι Σέρβοι εκτελεστές να φύγουν από την Κύπρο, αφού είχαν αποκαλυφθεί τα σχέδιά τους. Λίγες μέρες αργότερα έφτασαν στην Κύπρο δυο Αλβανοί εκτελεστές. Πρώτος στόχος τους ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης καθώς και δυο «δικοί του». Όπως εγνώσθη, οι εκτελεστές θα δολοφονούσαν το Αλεξούι σε γνωστή πολυσύχναστη καφετερία ή ψαροταβέρνα στη Λευκωσία, στην οποία μετέβαινε συχνά. Τελικά το σχέδιο δεν εκτελέστηκε ποτέ, αφού τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν.
 
Πηγή: Μιχάλης Χατζηβασίλης - philenews.com
LoveMyAll Team
Τα σχόλιά σας

Τo lovemyall.com ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

LOVEMYALL   |   Τελευταία Νέα

Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Σεξουαλικό το κίνητρο του δράστη
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: 27χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Αλέξης Γαλανός
Στη φυλακή η σέξι καθηγήτρια που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Αυτή είναι η βαλίτσα θανάτου του Νίκου Μεταξά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Φονική θεομηνία στη Χαλκιδική: Έξι τουρίστες νεκροί μέσα σε ελάχιστα λεπτά
Ιταλός καθηγητής έβαζε σπουδάστριες να υπογράφουν «συμβόλαια σκλαβιάς» με όρους για σέξι ντύσιμο και υπακοή!
Ο Κυριάκος μοίρασε φακέλους με όσα πρέπει να κάνουν οι υπουργοί τους πρώτους 6 μήνες!
«Έφυγε» ο Βλάσης Ρασσιάς – Η τελευταία του συνέντευξη στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Με «σφραγίδα» Μητσοτάκη για άμεσα αποτελέσματα η νέα κυβέρνηση - Σήμερα η ορκωμοσία
Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων
Οι ανακριτές του Κύπριου Serial Killer αποκαλύπτουν ... (ΒΙΝΤΕΟ)
Όταν στην Κύπρο λατρεύουν τον Δία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμιος θρήνος: «Έφυγε» σε ηλικία 86 ετών ο διάσημος σκιτσογράφος Mordillo
Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε την πρώην του κι αυτοκτόνησε!
Χειροπέδες σε γνωστό ράπερ για όπλα και ναρκωτικά! Μαθητές οι πελάτες του!
LoveMyAll Cyprus © 2013-2017 | Αποποίηση
Design By: LightBlack