Την Τρίτη η διαδικασία

Αλά ... Big Brother θα γίνει η ηλεκτρονική δημοπρασία για τις άδειες

23 Αυγούστου 2016

Από 20 μέχρι 40 ώρες θα είναι κλεισμένοι οι εκπρόσωποι των υποψηφίων για μία από τις 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας - Μπριάμ, γεμιστά, ισοτονικά και τσουρέκια στο μενού... 

Με γεύματα που στην πλειοψηφία τους ισοδυναμούν με “θερμιδικές βόμβες”, ισοτονικά ποτά και άφθονους καφέδες, φιλοδοξεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την σωματική κόπωση που είναι λογικό να επέλθει κάποια στιγμή, στους συμμετέχοντες στην μαραθώνια διαδικασία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας της ερχόμενης Τρίτης για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Η τελευταία φάση του διαγωνισμού για την κατακύρωση των τηλεοπτικών αδειώνπανελλαδικής εμβέλειας θα ξεκινήσει το πρωί της 30ης Αυγούστου και σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο το πρωί της επομένης, γεγονός που προκαλεί ήδη θύελλα διαμαρτυριών από τις υποψήφιες εταιρείες για την οργάνωσή της.

Από χθες μάλιστα, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων καναλαρχών άρχισαν να διακωμωδούν όλη την διαδικασία, όταν έλαβαν επιστολή από τους διοργανωτές, με την οποία καλούνται να επιλέξουν εκ των προτέρων, τι φαγητό θα παραγγείλουν για να μην... πεινάσουν στις ατελείωτες ώρες που θα διαρκεί η ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων κλήθηκαν χθες, να είναι παρόντες στο κέντρο τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την Πέμπτη στις 11 το πρωί για να ενημερωθούν για το πως θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική δημοπρασία που θα ξεκινήσει τέσσερις μέρες αργότερα.

Κατά τους συμμετέχοντες στην διαδικασία, καλούνται για να ενημερωθούν πολύ αργά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για να βελτιωθεί η διαδικασία από τυχόν παρατηρήσεις τους, ακόμη κι αν αυτές θεωρηθούν λογικές. Σύμφωνα με την επιστολή που έλαβαν χθες εξάλλου, την επόμενη μέρα, Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, προσομοίωση της διαδικασίας, καθώς και η κλήρωση των αιθουσών-δωματίων που θα έχει στη διάθεσή του ο κάθε συμμετέχων κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Οι ενστάσεις που προβάλλουν οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων είναι τρεις:

1. Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης και μέχρι να ολοκληρωθεί, ο εκπρόσωπος κάθε εταιρείας, δεν θα έχει καμιά δυνατότητα επικοινωνίας με τους συνεργάτες του ή τους εντολείς του. Συνεπώς θα πρέπει να αποφασίσει μόνος του το ύψος του τιμήματος που θα προσφέρει κάθε φορά, με βάση μόνο τις αρχικές οδηγίες που θα του δοθούν. Ακόμη και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που θα κατοχυρώσει την πρώτη άδεια, δεν θα μπορεί να αποχωρήσει, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και για τις τέσσερις άδειες.

2. Η διαδικασία, σύμφωνα με το γράμμα της προκήρυξης, θα διαρκέσει 38 ώρες και σαράντα λεπτά. Ακόμη κι αν οι χρόνοι συμπτυχθούν, είναι ανθρωπίνως αδύνατον να ανταποκριθεί κάποιος στην λογική κόπωση που κάποια στιγμή θα επέλθει. Πόσο μάλλον για πρόσωπα που θα έχουν να διαχειριστούν εκατομμύρια ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά.

3. Ταυτόχρονα θα ζητηθούν εξηγήσεις από την κυβέρνηση, γιατί από την στιγμή που επελέγη μια τόσο “κλειστή” διαδικασία, εγκαθίσταται ταυτόχρονα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα βλέπει και θα ακούει τα πάντα στα δωμάτια απομόνωσης. Η εγκατάσταση του συγκεκριμένου συστήματος, που οι εκπρόσωποι των καναλιών βάφτισαν ήδη “ο Αριστερός Μεγάλος Αδελφός”, παραγγέλθηκε στην “SOLARGON Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.” με συνολικό κόστος 11.941,04 +2.366,76€ ευρώ πλέον ΦΠΑ,
 
ΜΠΡΙΑΜ, ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

Η έκπληξη των συμμετεχόντων όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη χθες, όταν στην ίδια επιστολή, οι εκπρόσωποι των καναλιών κλήθηκαν να επιλέξουν εκ των προτέρων και τι φαγητό θα φάνε το συγκεκριμένο 48ωρο για να γίνει η σχετική παραγγελία, από την εταιρεία που επελέγη με συνολικό προϋπολογισμό 14.800 ευρώ.

Όπως επί λέξει ανέφεραν οι οδηγίες της ΓΓΕΕ, “επισυνάπτεται ο κατάλογος με τα φαγητά που θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας με την παράκληση να συμπληρωθεί ανάλογα με την επιλογή σας το αργότερο έως την Πέμπτη το πρωί (ισχύει μόνο για τα άτομα που θα είναι σε κάθε δωμάτιο και όχι για τον εκπρόσωπο του συμμετέχοντα που θα βρίσκεται στο ισόγειο μαζί με την Επιτροπή, καθώς εκεί θα υπάρχει μπουφές).

Τα φαγητά που προσφέρονται, δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτό που ονομάζουμε υγιεινή διατροφή, προφανώς για να τονωθεί ο οργανισμός όσων συμμετέχουν στην μαραθώνια δημοπρασία.

Επιπλέον διευκρινίζεται, οτι επιπλέον θα είναι διαθέσιμα, παγωτά, νερά, τσουρέκια, ακόμη και ισοτονικά ποτά, και φυσικά άφθονος καφές με όλα τα συνοδευτικά του. Και βεβαίως καλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν αν είναι αλλεργικοί σε κάποια τροφή, για να αποφευχθούν εκ των προτέρων αλλεργικές αντιδράσεις.

Αποκορύφωμα στον κατάλογο των φαγητών, είναι οτι η τελευταία επιλογή στον σχετικό κατάλογο, είναι οι γεμιστές τομάτες με ρύζι, οι αποκαλούμενες και “ορφανές”. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της Πέμπτης, θα ερωτηθούν οι διοργανωτές, αν θα είναι από τα χεράκια της Θεανούς Φωτίου...
LoveMyAll Team
Τα σχόλιά σας

Τo lovemyall.com ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

LOVEMYALL   |   Τελευταία Νέα

Μουντιάλ 2018: Οι παίκτες της Κροατίας δίνουν σε παιδιά όλα τα χρήματα που κέρδισαν και κάνουν απίστευτες καταγγελίες!
Τα ναρκωτικά «σκότωσαν» τον Σωκράτη Κόκκαλη;
Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ο έρωτας, τ’ απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα κι ο θάνατος...
Μία εξωτική καλλονή από την Μαρτινίκα είναι η μούσα του Κιλιάν Εμπαπέ;
Αέριο γέλιου: Πότε μπορεί να προκαλέσει το θάνατο
O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη στην αγκαλιά του Μπαπέ αμέσως μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ!
Μουντιάλ 2018: Με... ξύλο και νεκρούς η «γιορτή» των Γάλλων - Αιματηρά επεισόδια σε πολλές πόλεις
Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο Μακρόν πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Μουντιάλ
Μουντιάλ 2018 - Κατακτητές του κόσμου οι Γάλλοι - Δείτε φωτογραφίες
Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης
«Ανάβει φωτιές» η … εκρηκτική γυναίκα του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)
Η Izabel Goulart ζει τον έρωτά της με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)
Luka Modric: Στα 6 του πρόσφυγας, στα 33 του οδηγεί την Κροατία προς την κορυφή
Έτσι μας βίαζαν και μας βασάνιζαν: Οι μαρτυρίες των Κυπρίων που έζησαν από τα βασανιστήρια των Βρετανών σοκάρουν!
Αρχηγός Εθνικής Φρουράς για συναυλία Θεοδωρίδου – Παπαρίζου στην Κύπρο: «Έκαναν αρπαχτή»
Δείτε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τύφλα στο μεθύσι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το 22ο Μουντιάλ θα γίνει οριστικά τον χειμώνα του 2022 στο Κατάρ!
Ποιοι ηθοποιοί «εξαφανίζονται» από το «ΤΑΤΟΥΑΖ»
LoveMyAll Cyprus © 2013-2017 | Αποποίηση
Design By: LightBlack