Μάθετε...

Τι οδηγός είστε ανάλογα με το ζώδιό σας…

18 Ιανουαρίου 2015

Αυτοκίνητο και ζώδια! Ή καλύτερα οδηγός και ζώδια. Μάθετε τι προβλέπουν οι πλανήτες για την συμπεριφορά του ζωδίου σας στον δρόμο με το αυτοκίνητο…

Κριός
Το ζώδιό σας έχει καταπληκτικά ρεφλέξ και δυναμισμό, ενώ γρήγορα γίνεστε ένα με το όχημά σας. Θα ήσασταν οι καλύτεροι οδηγοί αν δεν ρισκάρατε τόσο πολύ! Επίσης λόγω της έντονα παρορμητικής σας φύσης εμπλέκεστε συχνά σε ατυχήματα (όχι μόνο με το αμάξι) και χτυπάτε το ευαίσθητο κεφάλι σας (ο χαρισματικός Aρτον Σένα που τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι ήταν Κριός). Μέχρι τις 9 Μαΐου λοιπόν που σας «χτυπά» ο Aρης προσέξτε τις βιασύνες και τα ατυχήματα.

Ταύρος
Το ατού σας: η σταθερή, στιβαρή οδήγηση. Το μείον σας: η βραδύτητα. Συνήθως αργείτε να νιώσετε ασφάλεια με το όχημά σας αλλά όταν το κατακτήσετε γίνεται ένα με σας. Αποφεύγετε τις τρέλες στην οδήγηση και τις πολλές μετακινήσεις, ενώ προτιμάτε αμάξια ανθεκτικά αλλά και όμορφα. Η συντηρητική οδική συμπεριφορά σας μπορεί να αποδειχτεί θετική αλλά και αρνητική. Από τις 9 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουλίου θα υπάρχει τάση για ατυχήματα κι εύκολο εκνευρισμό, γι’ αυτό προσοχή.

Δίδυμοι
Το ζώδιό σας έχει τη μοναδική ικανότητα να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ οι αισθήσεις σας είναι συνεχώς σε εγρήγορση. Γι’ αυτό άλλωστε σε έρευνες που έγιναν βρεθήκατε πολύ ψηλά στη λίστα με τους ασφαλέστερους οδηγούς. Αν κλείνατε και το κινητό θα ήσασταν ακόμα καλύτεροι! Σίγουρα είστε πολύ επικοινωνιακοί και ως οδηγοί, ενώ σας αρέσει να μετακινήστε συχνά, γι’ αυτό προτιμάτε μικρά, ευέλικτα αμάξια. Τον Ιούλιο και το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου προσέξτε τα ατυχήματα.

Καρκίνος
Η σπασμωδική φύση του ζωδίου σας είναι κάπως προβληματική για την οδήγηση, ωστόσο σε έρευνες που έγιναν βρεθήκατε αρκετά ψηλά στη λίστα με τους ασφαλέστερους οδηγούς, τα λιγότερα ατυχήματα και τις λιγότερες κλήσεις. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι κινείστε με το ένστικτο, το οποίο σας σώζει από πολλές κακοτοπιές. Από τις αρχές Μαρτίου έως τις 9 Μαΐου που βρίσκεται ο Αρης στο ζώδιό σας φέρνει την ευκαιρία για αγορά αυτοκινήτου ή μηχανής αλλά και αυξημένη τάση για ατυχήματα.

Λέων
Η πύρινη και σταθερή φύση του ζωδίου σας δίνει δυναμισμό και σιγουριά στην οδήγηση, γι’ αυτό και κατατάσσεστε πρώτοι στους πιο ασφαλείς οδηγούς και με τα λιγότερα ατυχήματα. Βασιλιάδες και του δρόμου, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο που τόσοι πολλοί ραλίστες είναι Λέοντες. Από 9/5 έως 1/7 ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα είναι καλή εποχή να πάρετε νέο αμάξι. Προσέξτε όμως τις βιασύνες στις μετακινήσεις σας, καθώς ο Αρης δίνει και ροπή για τρακαρίσματα.

Παρθένος
Η πρακτικότητα, η σύνεση και η προσαρμοστικότητα του ζωδίου σας κάνουν έναν ευέλικτο οδηγό, που κινείται προσγειωμένα και με ασφάλεια. Αλλωστε, λόγω του κυβερνήτη σας Ερμή, είστε επικοινωνιακοί και κινητικοί ως άνθρωποι, γι’ αυτό έχετε την ανάγκη από ένα χρηστικό, συνήθως μικρό, αμάξι που θα εξυπηρετεί τις πολλές σας ασχολίες. Τον Ιούλιο και Αύγουστο θα υπάρχει αυξημένη τάση για ατυχήματα όλων των ειδών, γι’ αυτό φροντίστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας δημιουργικά και όχι στον δρόμο.

Ζυγός
Το ζώδιό σας έχει πολλά ταλέντα, διπλωματία, γούστο, επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά στην οδήγηση πάσχει! Η αφροδίσια φύση σας είναι πολύ παθητική για το τιμόνι, ενώ η αναποφασιστικότητα είναι κυρίως αυτή που προκαλεί ατυχήματα και σύμφωνα με την έρευνα σας κατατάσσει πρώτους στα ζώδια που προκαλούν τα περισσότερα τρακαρίσματα. Απ’ τις αρχές Μαρτίου αυτή η τάση είναι ιδιαίτερα τονισμένη και συνολικά μέχρι τις 9 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε. Σίγουρα το αμάξι για σας είναι κόσμημα και το θέλετε κομψό.

Σκορπιός
Κοντρόλ: η λέξη κλειδί του ζωδίου σας αλλά και του τρόπου που οδηγάτε. Οι αισθήσεις σας είναι οξύτατες, η εστίαση της προσοχής σας ισχυρή, κι έτσι το πέρασμά σας απ’ τους δρόμους γίνεται ελεγχόμενα και σταθερά. Γιατί όμως βγαίνετε δεύτεροι στη λίστα με τους οδηγούς που προκαλούν τα πιο πολλά ατυχήματα; Ισως είναι κάποιες ασυνείδητες αυτοκαταστροφικές τάσεις ή το γεγονός ότι σας εξιτάρει το φλερτ με τον κίνδυνο. Τον Μάιο και Ιούνιο προσέξτε αυτές τις τάσεις.

Τοξότης
Τα ζώδια της φωτιάς είναι οι καλύτεροι οδηγοί του ζωδιακού, καθώς διαθέτουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Ετσι και σεις είστε πολύ άνετοι στο τιμόνι, αν και σίγουρα θα προτιμούσατε να οδηγάτε στις πλατιές, άνετες λεωφόρους της Αμερικής και όχι στην Ελλάδα! Αυτό που θέλει προσοχή είναι η έντονη τάση απερισκεψίας που έχετε και το γεγονός ότι διασπάστε σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εχετε κακές εκτιμήσεις, βιασύνη και απερισκεψία που θα πρέπει να προσέξετε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Αιγόκερως
Συνήθως οδηγείτε συντηρητικά (εκτός φυσικά αν υπάρχουν άλλα στοιχεία στο προσωπικό σας ωροσκόπιο που το αναιρούν) και φροντίζετε να πηγαίνετε στον προορισμό σας με συνέπεια και πρόγραμμα. Η αγαπημένη σας εφεύρεση είναι το GPS, αφού σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα! Σίγουρα το αυτοκίνητο για σας είναι ένα status symbol και επενδύετε πολλά σ’ αυτό. Απ’ τον Μάρτιο μπορεί να σας έχουν κουράσει οι πολλές μετακινήσεις και τα νεύρα στον δρόμο, αλλά τον Μάιο επιτέλους θα ξεκουραστείτε.

Υδροχόος
Είστε οι πιο γρήγοροι οδηγοί του ζωδιακού, ενώ η επαναστατική σας φύση δεν δέχεται κώδικες και κανόνες! Μήπως έπρεπε να γίνετε πιλότοι; Αλλωστε, η αεροπορία ανήκει στο ζώδιό σας… Εκτός από ανάγκη για υψηλές, έως τρελές ταχύτητες, ο εκκεντρικός κυβερνήτης σας Ουρανός σας ωθεί σε προκλητική οδήγηση και πολύ ρίσκο, γι’ αυτό και βρίσκεστε ψηλά στη λίστα με τα ζώδια που οδηγούν με λιγότερη ασφάλεια και κάνουν τις πιο πολλές παραβάσεις. Προσοχή στα ατυχήματα τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Ιχθείς
Εάν δεν υπάρχουν άλλες δυνατές ενδείξεις στο προσωπικό σας ωροσκόπιο που να δείχνουν το αντίθετο, το ζώδιό σας δεν είναι για το σπορ που λέγεται οδήγηση. Θα προτιμούσατε την τηλεκίνηση, είναι η αλήθεια, καθώς η φασαρία και το καυσαέριο των δρόμων είναι η χειρότερή σας. Ταυτόχρονα ονειροπολείτε διαρκώς, κάτι που συχνά γίνεται αιτία δυστυχημάτων. Αυτά που σας σώζουν είναι το ένστικτό σας και η ψαρίσια ευελιξία που σας κάνει να κινείστε σαν σκουτεράκι, ακόμα κι αν οδηγάτε… Hummer.
LoveMyAll Team
Τα σχόλιά σας

Τo lovemyall.com ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

LOVEMYALL   |   Τελευταία Νέα

Μουντιάλ 2018: Οι παίκτες της Κροατίας δίνουν σε παιδιά όλα τα χρήματα που κέρδισαν και κάνουν απίστευτες καταγγελίες!
Τα ναρκωτικά «σκότωσαν» τον Σωκράτη Κόκκαλη;
Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ο έρωτας, τ’ απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα κι ο θάνατος...
Μία εξωτική καλλονή από την Μαρτινίκα είναι η μούσα του Κιλιάν Εμπαπέ;
Αέριο γέλιου: Πότε μπορεί να προκαλέσει το θάνατο
O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη στην αγκαλιά του Μπαπέ αμέσως μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ!
Μουντιάλ 2018: Με... ξύλο και νεκρούς η «γιορτή» των Γάλλων - Αιματηρά επεισόδια σε πολλές πόλεις
Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο Μακρόν πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Μουντιάλ
Μουντιάλ 2018 - Κατακτητές του κόσμου οι Γάλλοι - Δείτε φωτογραφίες
Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης
«Ανάβει φωτιές» η … εκρηκτική γυναίκα του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)
Η Izabel Goulart ζει τον έρωτά της με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)
Luka Modric: Στα 6 του πρόσφυγας, στα 33 του οδηγεί την Κροατία προς την κορυφή
Έτσι μας βίαζαν και μας βασάνιζαν: Οι μαρτυρίες των Κυπρίων που έζησαν από τα βασανιστήρια των Βρετανών σοκάρουν!
Αρχηγός Εθνικής Φρουράς για συναυλία Θεοδωρίδου – Παπαρίζου στην Κύπρο: «Έκαναν αρπαχτή»
Δείτε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τύφλα στο μεθύσι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το 22ο Μουντιάλ θα γίνει οριστικά τον χειμώνα του 2022 στο Κατάρ!
Ποιοι ηθοποιοί «εξαφανίζονται» από το «ΤΑΤΟΥΑΖ»

LMA | Δείτε Ακόμη

 

 

LoveMyAll Cyprus © 2013-2017 | Αποποίηση
Design By: LightBlack