Εκδήλωση με φορτηγά φαγητού στην πόλη της Ελλάδας στις 4 Ιουνίου

Νεα

Η μνημειακή εκδήλωση με φορτηγά φαγητού Jerry Helfer θα πραγματοποιηθεί και πάλι αυτό το καλοκαίρι στην πόλη της Ελλάδας. Το γεγονός θα λάβει χώρα την Τρίτη, 4 Ιουνίου, στο κτίριο του Δημαρχείου.

Τα φορτηγά με τα φαγητά θα ανοίξουν στις 5:30 μ.μ., ενώ η συναυλία με την μπάντα αφιέρωμα στον Zac Brown θα αρχίσει στις 6 μ.μ.

Τα έσοδα από το φεστιβάλ φορτηγών φαγητού θα διατεθούν στο υποτροφικό πρόγραμμα Jerry Helfer για την ενσωμάτωση των νέων.

Η εκδήλωση αυτή έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, καθώς συνδυάζει γαστρονομικές απολαύσεις με μουσική διασκέδαση. Τα φορτηγά θα προσφέρουν μια ποικιλία από εδέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο, από τοπικά εδέσματα μέχρι διεθνείς γεύσεις, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Η προσφορά στο υποτροφικό πρόγραμμα από τα έσοδα του φεστιβάλ είναι μια σημαντική προσφορά που υπογραμμίζει την κοινωνική συνεισφορά της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα έχει στόχο να υποστηρίξει τους νέους που επιδιώκουν να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να εμπλακούν ενεργά στην κοινότητα.